Balša Sekulić / -FOTO: FSCG
02/09/2023 u 18:28 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Balša Sekulić: Na pobjedu u Bijelom Polju

Moramo da budemo koncetrisani, direktni i ujedinjeni. Samo tako možemo doći do tri boda - smatra centarfor plavih

Budućnost je ušla u neku pozitivnu seriju, a pred odlazak na prvu reprezentativnu pauzu igrače prvog crnogorskog šampiona očekuje gostovanje u Bijelom Polju. Plavi jesu favoriti, ali daleko od toga da ih očekuje lak meč.

-Rekao sam na početku sezone da svaki protivnik zaslužuje maksimalno poštovanje i respekt. Jedinstvo je prethodne sezone bilo hit prvenstva, a mislim da su u aktuelnoj zaslužili da osvoje više bodova nego što su osvojili do sada – rekao je Balša Sekulić.

Sjajni napadač je svjestan da će stadion biti dobro popunjen.

-Draž je kada igramo pred punim tribinama, a Jedinstvo kod kuće uvijek ima sjajnu podršku, koja im je iz utakmice u utakmicu vjetar u leđa. Znamo da će da bude teško, ali na nama je da ispunimo svoj cilj. Moramo da budemo koncetrisani, direktni i ujedinjeni. Samo tako možemo doći do tri boda, koja bi nam dala dodatni elan za rad tokom pauze.

Šef stručnog štaba Mladen Milinković se od povratka u Podgoricu raduje pauzi u šampionatu, kako bi imao vremena i prostora da radi još jače i više sa prvotimcima.

-Trenutno je najbitnije da na pravi način odradimo utakmicu u Bijelom Polju i ostvarimo pozitivan rezultat, a što se tiče igre, uvijek ima prostora za napredak. Iskreno, mislim da izgledamo mnogo bolje nego na početku sezone, to je plod timskog rada, a vjerujem da će šef sa stručnim štabom tokom pauze sprovesti u djelo sve planove i da ćemo biti bolji - jasan je centarfor Budućnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 21:04