Balša Sekulić / -FOTO: FSCG
15/03/2023 u 15:34 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Balša Sekulić: Uvijek je cilj uspjeh kolektiva

-Uvijek je dobro za samopouzdanje kada ekipa za koju igrate pobijedi sa velikom razlikom - rekao je napadač Budućnosti

Fudbaleri Budućnosti prethodnog vikenda su pobijedili Jedinstvo Francu sa 4:0 i tako opravdali ulogu favorita u tom duelu. Izabranici Miodraga Džudovića odigrali su kvalitetan meč, a pored četiri postignuta gola nisu iskoristili još nekoliko dobrih prilika. Jedan od pogodaka postigao je Balša Sekulić. Povratnik u redove „plavih“  je na drugoj utakmici zaredom (nakon Arsenala u Radanovićima) pogodio protivničku mrežu.

-Napadač živi od golova i naravno da sam zadovoljan nakon dva postignuta pogotka u dva vezana kola. Ušao sam u formu i nadam se da ću i u narednim mečevima, počev od Jezera u subotu, nastaviti sa dobrom igrom – rekao je 24-godišnji centarfor i potom dodao: - Žao mi je što je taj prvi gol nakon povratka u Budućnost nije bio dovoljan za pobjedu protiv Arsenala, ali mi je izuzetno drago što je drugi nagovijestio ubjedljiv trijumf protiv Jedinstva i to na našem stadionu, pred našom publikom.

Budućnost je protiv Bjelopoljaca igrala dopadljivo, a golovi su stigli nakon lijepih akcija.

-Uvijek je dobro za samopouzdanje kada ekipa za koju igrate pobijedi sa velikom razlikom. To se odrazi na svlačionicu i radnu atmosferu tokom nedjelje, a naročito je dobro i pohvalno kada više igrača doprinese pobjedi, kao što je to bio slučaj protiv Jedinstva – istakao je Sekulić.

Cijeli tim Budućnosti diše kao jedno biće, zajedno su i u dobrim i lošim stvarima, a Sekulić je, logično, negdje najbliži sa momcima sličnih godina Vasilijem Terzićem, Zoranom Petrovićem, Miomirom Đuričkovićem i Petrom Sekulovićem.

-Kao mlađi smo igrali jedni protiv drugih, ali i igrali zajedno i veže nas drugarstvo. Prije svega, to su sjajni momci, ali i odlični igrači, koji su u svakom trenutku spremni da se podrede kolektivu i rezultatu. Svako od njih ima svoj kvalitet, počeli ili uđu sa klupe donesu sa sobom energiju. Sigurno da ta dobra atmosfera kako među nama, tako i među ostalima prvotimcima može pozitivno da utiče i na teren. Međutim, to nije ključno, bitno je da se poštujemo kako na terenu, tako i van njega, jer naš posao je na terenu i tu nema emocija i povlašćenih. Cilj je uvijek uspjeh kolektiva, da odigramo što bolje i pobijedimo kako bismo došli do titule – poručio je povremeni reprezentativac Crne Gore.

Plavi u subotu gostuju Jezeru u Beranama.

-Svaki protivnik u ligi je respektabilan, govore to rezultati i sama tabela, a sa Jezerom smo već igrali neriješeno u Beranama. Znamo koliko protivnik može da bude nezgodan, ali očekujem da pružimo pravu igru, dođemo do pobjede i pokažemo da se sa pravom borimo za titulu - poručio je Balša Sekulić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 16:12