Felipe Endrik / -FOTO: PALMEIRAS
23/09/2022 u 17:35 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Barselona želi da kapariše Endrika

Šesnaestogodišnji napadač Palmeirasa zaludio fudbalski svijet

Menadžment Barselone sastao se ove nedelje u Kataloniji sa predstavnicima najuzbudljivijeg brazilskog talenta, 16-godišnjeg napadača Palmeirasa Felipe Endrika.

Barselona i Real Madrid su prvi favoriti i rivali u borbi za njegov potpis svaki put kada se sljedeće čudo pojavi u Brazilu.

Na primer, Barselona je pobijedila Real u borbi za Nejmara, Real je pobijedio Barselonu u potrazi za Vinisijusom, a sada će se dva giganta po svemu sudeći boriti rame uz rame za sljedeću veliku brazilsku zvijezdu u stvaranju Endrika.

Nevjerovatno talentovanog napadača Palmeirasa mnogi smatraju sljedećom brazilskom superzvijezdom, a trenutno, prema pisanju katalonskih medija, u lovu na njega prednjači Barselona, koja će večeras u Kataloniji ugostiti mladićeve agente.

Barselona želi prethodno da obezbijedi prava za 16-godišnjeg fudbalera, koji zbog pravila brazilskog fudbala neće smjeti da napusti zemlju do 18. godine.

Sličan je bio i slučaj Vinisijusa, a biće i cijena, jer je Palmeiras spreman da pusti Endrika samo ako se aktivira otkupna klauzula koja iznosi 32 miliona eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:25