Фатос Бећирај / - фото: ФСЦГ
04/06/2021 u 14:56 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бећирај: Резултат битан за самопоуздање

Репрезентативац Црне Горе казао да у фудбалу нема пријатељским утакмица. Уз прави приступ побједа у дуелу са Израелом у суботу од 20.45 сати не би смјела да изостане

Капитен репрезентације Црне Горе, Фатос Бећирај је на пријатељском мечу са Босном и Херцеговином је у сриједу имао стопостотну прилику да затресе мрежу.

Популарни Бећо је уради све школски, мамјестио се, али је Шехић био на висини задатка.

Бећирај се нада да би Фортуна могла да му буде наклоњена у суботу од 20.45 сати, када „црвени”  дочекују Израел у другом пријатељском мечу у јунском термину.

У фудбалу нема пријатељским мечева. Резултат је битан због подизања самопоуздања пред наставак квалификација за Свјетско првенство, скупљају се и бодови за ФИФА ранг листу. У нашем тиму такође има пуно младих момака којима би добар резултат помогао да се ослободе притиска – рекао је Бећирај на конференцији за медије.

Фатос је двије и по године играо у Израелу, гдје је провео и прошлу полусезону.

Нисам имао прилику да гледам утакмице Израела, јер сам у истом периоду ишао на наша окупљања и био сам фокусиран искључиво на дешавања у нашем тиму. Познајем њихове домаће репрезенативце, доста су квалитетни, да не причам о интернационалцима. Сигуран сам међутим да ћемо убиљежити побједу ако изађемо на терен са правим приступом – рекао је Бећирај.

Црногорски репрезентативац је закључио да се безбједоносна ситуација у Израелу поправила и није искључио могућност да се врати у тамошњи фудбал, иако је под уговором са Вислом из Кракова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:13