Играчи Белененсеша / - Фото: Твитер
28/11/2021 u 13:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Белененсеш, клуб у жижи фудбалске јавности; Предсједник: Ово нисам доживио за 48 година

Фудбалери Белененсеша синоћ су на полувремену губили са чак 7:0 од Бенфике у оквиру португалског шампионата

Белененсеш је дуел са лисабонским великаном почео са деветорицом играча на терену од чега су два била голмана. Због 17 случаjева коронавируса, клуб ниjе имао избора.

Друго полувријеме се практично није ни одиграло јер је на терени изашло седам играча домаће екипе, а убрзо су се дав "повриједила", па је судија морао да свира крај.

- Гледам фудбал већ 48 година и никад нисам видио играче с тако достоjанственим ставом као што су играчи коjи су се данас овдjе представили. За њих имам осjећаj дубоког разумиjевања. Свима су показали шта значи имати достоjанство. То што смо данас играли овдjе била jе штета за све нас, осим за деветорицу играча коjи су издржали на терену - рекао jе предсjедник Белененсеша Руи Педро Соареш.

Он каже да су тек у 19:13 сати у клубу сазнали резултате Пи-Си-Ар тестова, и зато се коначни списак разликовао од претходног, па jе већ било касно да се утакмица не одигра.

Такође jе истакао да jе Лига одбила њихов предлог о отказивању утакмице.

Дисциплинска комисиjа португалске фудбалске лиге истражуjе jучерашњу утакмицу и уколико се испостави да су домаћини намjерно на полувремену напустили меч, приjети им казна одузимањем пет до осам бодова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 17:52