Beranci će igrati za plasman u Prvu ligu / Foto: Srđan Boljević
21/05/2023 u 19:00 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Berane u baražu, Zeta pred ispadanjem

Drugi učesnik baraža biće poznat nakon poslednjeg kola

Fudbaleri Berana su prvi učesnici baraža za popunu Meridanbet 1. CFL. Izabranici Milana Radulovića odigrali su danas neriješeno protiv Igala u gostima, a taj im je bio dovoljan da ovjere doigravanje za elitu. Drugi učesnik baraža biće poznat nakon poslednjeg kola, a šanse da to izbore imaju Kom, Bokelj i Podgorica.
Prvi crnogorski šampion, ekipa Zete, nalazi se pred ispadanjem iz Druge lige. Zećani su danas izgubili od Koma na svom terenu sa 0:1 i ostali na tri boda iza Grblja. Da bi i sledeće sezone igrali u ovom rangu, fudbaleri tima iz Golubovca moraju u poslednjem kolu da pobijede Otrant u Ulcinju, a da Grbalj izgubi od OFK Mladosti.
Rezultati I strijelci: Podgorica - Bokelj 1:0 (Mrvaljević 73), Grbalj - Otrant Olimpik 0:0, Igalo - Berane 1:1 (Kopitović 88 - Osmajlić 80), Zeta - Kom 0:1 (Nišimura 69). Slobodna je bila OFK Mladost DG.

Tabela: OFK Mladost DG 53, Berane 48, Kom 46, Bokelj 44, Podgorica 44, Igalo 38, Otrant Olimpik 37, Grbalj 36, Zeta 33.

U poslednjem kolu, koje se igra u četvrtak, sastaju se: Bokelj - Igalo, Otrant Olimpik  - Zeta, OFK Mladost DG - Grbalj, Kom - Podgorica. Slobodna je ekipa Berana.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 21:23