Sa utakmice u Nikšiću / -FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
08/03/2023 u 19:58 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bez pobjednika kraj Bistrice, Rudar slavio pod Malim brdom

Nikšićani i Tuzani odigrali 1:1, a Pljevljaci u samom finišu nakon preokreta savladali Petrovac

Fudbaleri Sutjeske i Dečića igrali su neriješeno – 1:1, u derbiju 24. kola „Meridijanbet“ 1. CFL. U meču koji nije bio previše kvalitetan, Nikšićani su do vođstva stigli u 78. minutu. Vuković јe povukao kontranapad, dao loptu na liјevu stranu za Sahliјa, koјi јe sa 13-14 metara pogodio suprotni ugao gola Markovića. Sedam minuta kasnije gosti su izjednačili. Đeljaj sa lijeve strane centrirao, Danilo Pešukić vratio loptu u sredinu za Draška Božovića, koji je sa pet-šest metara zatresao mrežu Ličine.

Petrovac je na stadionu „Mitar Mićo Goliš“ protiv Rudara od gotovog napravio veresiju. Bodovi su otišli na sjever Crne Gore – Pljevljaci su napravili iznenađenje i osvojili premijerna tri boda ovog proljeća. Pljevljaci su poveli u osmom minutu golom Irfana Šahmana, a u finišu prvog dijela nebeskoplavi su uspjeli da preokrenu. Najprije je u 35. minutu izjednačio Vasilije Radenović, a devet minuta kasnije Slobodan Babić je donio prednost svojoj ekipi. Do novog prekreta, ovoga puta u korist Rudara, došlo je u samom finišu. Izjednačio je u 84. minutu Boričić, a u poslednjim trenucima meča Tumbas je postavio konačan rezultat – 2:3

Rezultati: Arsenal – Budućnost 1:1, Jezero – Mornar 0:0, Jedinstvo Franca – Iskra 2:1, Petrovac – Rudar 2:3, Sutjeska – Dečić 1:1.

Tabela: Sutjeska 45, Budućnost 43, Arsenal 34, Petrovac 33, Dečić 32, Mornar 30, Jedinstvo Franca 29, Jezero 27, Rudar 23, Iskra 23.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 15:46