Nenad Bjelica dobro prošao / -FOTO: EPA
25/01/2024 u 17:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bjelica kažnjen tri utakmice zbog udaranja Liroja Sanea

Hrvatski trener moraće da plati u novčanu kaznu od 25.000 eura

Nenad Bjelica suspendovan je tri utakmice te je kažnjen s 25 hiljada eura zbog nesportskog ponašanja, odnosno zato što je na utakmici Union Berlina i Bajerna (0:1) u 13. kolu Bundeslige udario krilnog napadača minhenskog kluba Liroja Sanea i za to dobio crveni karton, odlučio je njemački fudbalski savez (DFB).

Njemačka javnost je odmah osula "paljbu" po Bjelici, a dodatno ih je Hrvat razljutio jer se nakon meča nije želio izviniti Saneu i poručio je da nije htio ni razgovarati s njim, a objasnio je i zašto.

- Bio sam u svom prostoru, htio sam uzeti loptu i dati je Saneu. On me odgurnuo i naravno da sam onda reagovao. Došao je da me provocira u moj prostor - rekao je Bjelica i dodao: - Odgurnuo me u mom prostoru i reagovao sam, ali nisam reagovao onako kako bih trebao regaovati kao trener. Nisam pričao sa Saneom poslije. Zašto bih? To su emocije u fudbalu, a ta je bila pogrešna. Žao mi je zbog greške, ali i da sad mogu nešto promijeniti, ne bih to učinio. Razumijem zašto sam dobio crveni karton. Još sam bio i ljut zbog mogućeg penala za nas prije toga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:52