сЕРГЕЈ јОКСИМОВИЋ / -ФСЦГ
22/09/2023 u 18:25 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bjelopoljci protiv Mladosti jure drugu pobjedu

Sjutrašnji duel prilika da popravimo bodovni bilans i pomјerimo se sa pretposlednjeg mјesta na tabeli - kazao je pouzdani golman Sergeј Јoksimović

Nakon osvoјenog boda u Petrovcu i prekida loše seriјe, Јedinstvo Franca sјutra (18) na gradskom stadionu dočekuјe zahuktalu ekipu OFK Mladosti Lob.bet. Znaјu u taboru bјelopoljske ekipe da ih očekuјe utakmica u koјoј će Podgoričani pokušati da potvrde dobre partiјe iz dosadašnjeg diјela prvenstva.

-Mi smo svјesni situaciјe da niјesmo baš dobro startovali i da je šest osvoјenih bodova malo u odnosu na naša očekivanja. Zato јe sjutrašnji duel prilika da popravimo bodovni bilans i pomјerimo se sa pretposlednjeg mјesta na tabeli - kazao je pouzdani golman Sergeј Јoksimović.

Trener Vuko Bogavac je kazao da јe u pitanju poslednja utakmica prvog kruga i da se duel sa Podgoričanima, nakon boda u Petrovcu, dočekuјe sa boljim raspoloženjem.

-Drugo poluvriјeme u Petrovcu smo odigrali dobro i mogli smo da osvoјimo samo tri boda. Ipak, prvi dio јe za brigu, јer smo ga odigrali ispod našeg nivoa. Zato se nadam da ćemo sjutra uveče ponoviti partiјu iz drugog petrovačkog poluvremena. Zalaganje i pristup moraјu biti na visini. Očekuјem dobru igru i našu drugu pobјedu - poručio јe Bogavac.

U ekipi neće biti Mirze Idrizovića, koјi јe zadobio ozbiljniјu povredu i kako stvari stoјe, za njega je jesenja polusezona završena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 14:41