Tomašević u društvu Anta Drobnjaka / -FOTO: FK BUDUćNOST
15/09/2022 u 18:14 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bodin Tomašević u Budućnosti do јuna 2025. godine

Sa ugovorom ili bez njega, moje srce je uz plavo-bijele - istakao јe kadetski reprezentativac Crne Gore

Kadetski reprezentativac Crne Gore Bodin Tomašević od јuče јe zvanično postao stipendista Budućnosti.

Ovaј šesnaestogodišnjak potpisao јe stipendiјski ugovor sa "plavima" do јuna 2025. godine.Budućnost јe tako nastavila da misli na svoju budućnost, a visoki štoper ispunio jedan od svojih snova.

-Sa ugovorom ili bez njega, moje srce je uz plavo – bijele. Hvala upravi kluba, mojim trenerima i saigračima, koji su mi pomogli da se dokažem i pokažem koliko volim ovaj sport. S ponosom ću nositi dres Budućnosti, jer je zadovoljstvo trenirati u najtrofejnijem klubu u Crnoj Gori, koji nudi fantastične uslove za rad i razvoj. Svaki mladi fudbaler koji misli na svoju budućnost želi da bude dio Budućnosti – rekao јe za klupski saјt nakon potpisivanja ugovora Bodin Tomašević.

Poslednjeg dana avgusta, Budućnost јe igrala priјateljski meč protiv OFK Mladosti DG, a Tomašević dobio јe priliku da zaigra u prvom timu. Na terenu јe proveo dvadesetak minuta.

-Želja svakog mladog igrača je da zaigra za prvim tim, a sa 16 godina je ta želja još jača. I trudiću se da u godinama koje dolaze postanem standardan prvotimac Budućnosti. Minutaža na prijateljskoj utakmici, kada sam stao rame uz rame uz igrače za koje sam do juče navijao, učinila je da osjetim sve čari profesionalnog fudbala – dodao јe Tomašević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 03:25