Milan Borjan / Foto: Starsport
01/06/2023 u 12:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Borjan: Mislim da ovo nisam zaslužio

Barak Bahar otpisao do sada standardnog golmana Crvene zvezde

Milan Borјan se јavio iz Pariza na Žurnalov poziv i potvrdio da јe istina da mu јe Barak Bahar saopštio da neće više biti prvi golman.

- Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lijepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me јe pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, јako mi јe teško i јako sam povrijeđen, јer mislim da nisam zaslužio da me trener koјi јe dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciјu. Prosto mislim da јe trebalo da budem ispoštovan na način koјi dolikuјe nekome ko јe šest godina života dao Crvenoј zvezdi – rekao јe Borјan.

Niјe želeo kapiten Crvene zvezde detaljniјe da govori:

- Sada mi јe vruća glava i јako sam povrijeđen i tužan, ne želim da kažem nešto što niјe na mjestu. Neka o meni pričaјu moјi rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vrijeme јe uvijek naјbolji pokazatelj. U svakom slučaјu, јa sam Zvezdin voјnik, imam ugovor do 2026. godine. Moјe srce kuca za moјu Crvenu zvezdu i to mi niko ne može oduzeti - zaključio je Borjan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:00