Sa svečanosti u Pljevljima / -FOTO: PVPORTAL
02/12/2023 u 13:16 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Breznica obilježila jubilej - 10 godina postojanja

Prisutnima su se obratili predsjednik i osnivač kluba Zoran Vuković, generalni sekretar COK-a Igor Vušurović i predsjednik opštine Pljevlja dr Dario Vraneš

U sali Centra za kulturu u Pljevljima, sinoć je obilježen jubilej – 10 godina od osnivanja Fudbalskog kluba Breznica. Svečanosti su prisustvovale brojne zvanice iz sportskog, kulturnog i društvenog života. Uz bogat program, prisutnima su se obratili predsjednik i osnivač kluba Zoran Vuković, generalni sekretar COK-a Igor Vušurović i predsjednik opštine Pljevlja dr Dario Vraneš.

Na kraju svečanosti uručene su zahvalnice bivšim i sadašnjim fudbalerkama koje su sve ove godine dale svoj doprinos da Breznica bude to što jeste – najbolji sportski kolektiv u Pljevljima, osmostruki šampion države i najbolji promoter crnogorskog ženskog fudbala u regionu.

Inače, u sklopu proslave jubuileja, danas je u SC "Ada" počeo deseti po redu turnir prijateljstva za djevojke, na kojem pored Breznice učestvuje još 11 ekipa iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Rumunije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 03:53