Nenad Brnović / -FOTO: FSCG/BOžIDAR ČABARKAPA
12/03/2023 u 23:40 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnović: Morali smo meč da riješimo u prvom poluvremenu

Tri boda u Pljevljima od velike važnosti - rekao je strateg Nikšićana

Fudbaleri Sutjeske ubjedljivo su u Pljevljima pobijedili Rudar (4:1), zadržali prvo mjesto na tabeli. Odigrali su Nikšićani dobar i efikasan meč, imali još nekoliko prilika i kada se sve sabere zasluženo trijumfovali. Međutim, strateg aktuelnog šampiona Crne Gore Nenad Brnović nakon meča pod Golubinjom je rekao da je njegova ekipa ovaj meč morala da riješi još u prvom poluvremenu.

-Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme. Dali smo dva gola, mogli smo i treći, sa kojim bi već tada riješili utakmicu. Međutim, ponovo se desilo da smo početkom drugog poluvremena imali pad u igri, primili smo gol i umalo nam se sve obilo o glavu. Rudar je imao još jednu opasnu situaciju i da je kojim slučajem riješio, ne znam u kojem bi pravcu otišla utakmica. Ali, nakon toga smo kontrolisali stvari na terenu, dali treći i četvrti gol i priveli utakmicu kraju kako smo željeli – rekao je Brnović.

Svjestan je strateg Sutjeske da su ova tri boda važna.

-Svaka utakmica je teška, posebno na gostovanju. Osvojili smo tri važna boda i to je svakako dobar podstek za nastavak prvenstva, jer nam predstoji trka sa ekipom Budućnosti za titulu, vjerovatno do samog kraja.

Na kraju, Nenad Brnović je imao poruku i za Pljevljake.

-Rudar ne zaslužuje mjesto na kojem se nalazi i nadam se da će izboriti opstanak u ligi – poručio je šef stručnog štaba Sutjeske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 16:21