Nenad Brnović / -FOTO: WWW.FSCG.ME
03/03/2023 u 16:58 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnović: Znamo kvalitete, ali i mane Budućnosti

Nikšićani na poslednjih sedam utakmica nisu pobijedili najvećeg rivala

Sutjeska u glavni grad Crne Gore, na megdan Budućnosti, putuje sa pozicije broj jedan i dva boda više od svog rivala. U taboru aktuelnog crnogorskog šampiona svjesni su da ih čeka težak meč, dobar i motivisan rival, ali se i pored toga nadaju da će pokazati kvalitet koji imaju i ostvariti pozitivan rezultat.

-Za ovu utakmicu ne treba neka posebna priprema. Navijači bi trebalo da uživaju u ovom derbiju, a ono što mi tražimo od igrača jeste da u ovom trenutku daju maksimum za klub i navijače – rekao je na konferenciji za novinare šef stručnog štaba Sutjeske Nenad Brnović.

Strateg Nikšićana je potom dodao da se ovu utakmicu spremaju kao za svaku drugu.

-Svjesni smo snage rivala i značaja ovog meča i siguran sam da ćemo pokazati pravo lice. Probaćemo da nametnemo svoju igru i uradimo ono čemu uvijek tražimo. Mislim da ova utakmica, bez obzira na ishod, neće odlučiti prvenstvo. Ima nakon ovog derbija još 13 kola, 39 je bodova u opticaju... Idemo u Podgoricu po pobjedu, znamo šta su im kvaliteti, ali znamo i koje su im mane – dodao je Nenad Brnović.

Tradicija je nešto što ne ide na ruku Nikšićanima. U poslednjih sedam mečeva Sutjeska nije trijumfovala u poslednjih sedam mečeva, a pobjedu nije ostvarila u poslednje tri i po godine.

-Tačno je da nemamo pobjedu u sedam mečeva ali i mi smo imali pozitivan niz prije toga od devet utakmica. Ali, najvažnije je da mi idemo u Podgoricu puni samopouzdanja i sa jasnim ciljem. Spremni smo za veliku utakmicu protiv velikog rivala. Neće biti lako, Budućnost je dobra ekipa, ali siguran sam u naš tim i nadam se osvajanju bodova – istakao je kapiten Sutjeske Vladan Giljen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:11