Славољуб Бубања / - Драган Стојановић
31/10/2021 u 09:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бубања напушта Морнар

Шефа стручног штаба Барана погодио пораз од Будућности. Поносан на годину проведену у клубу са „Тополице”

Уочи утакмице са Зетом, из табора Морнара стигла је изненађујућа вијест – Славољуб Бубања напушта кормило барског клуба!

Стратег из Никшића јуче је договорио раскид сарадње тимом са „Тополице” и екипу ће водити још у данашњем мечу и онда дефинитвно напустити ову средину.

Морнар jе за мене нешто посебно и сви коjи ме знаjу свjедоци су да сам дао себе да направим што бољи резултат са овим клубом. Жао ми jе што одлазим, али искрен да будем морам бити поносан на годину дана, jер jе то био период сjаjних резултата и игара. Драго ми jе што су људи, не само у Бару, већ уопште, препознали да jе Морнар тим коjи игра добар фудбал и да се никада ниjесмо бранили. Жалим због утакмице са екипом Будућности, не због пораза, jер jе то актуелни шампион, већ због тога што смо моjим грешакама одиграли лоше и изгледали лоше и тешко ми jе било гледати навиjаче коjи одлазе приjе краjа. Баш због тога, погодило ме када чуjем коментаре да то што играмо добар фудбал не значи ништа. Увиjек сам био тренер коjем jе изузетно стало како ће изгледати његов тим и настоjао да имам игру. Сви коjи су гледали утакмице Морнара знаjу да често ниjесмо имали среће, да смо губили неке бодове несрећно иако смо доминирали, али све jе то фудбал – казао је Бубања.

Никшићанин је рекао да је имао одличан однос са управом клуба.

Морам нагласити да сам у играчкоj и тренерскоj кариjери промиjенио 15 градова, али однос градоначелника Душана Раичевића, такав елан, жеља, допринос фудбалу и генерално спорту, ниjесам видио код ниjедног градоначелника никада. Свака му част и вjеруjем да ће уз подршке Општине Бар имати клубове коjи заслужуjу да буду у врху – истакао је Бубања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 13:03