Бабић и Ђуричковић / - фото: ФК Будућност
05/07/2021 u 09:54 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност без Ивановића у Финској

Ђуричковић: Хелсинки има добре нападаче. Бабић: Чека нас само прво полувријеме. Наша шанса је добра атмосфера и тимски дух

Фудбалери Будућности ће у првом мечу квалификација за Лигу шампиона против Хелсинкија у уторак од 18 часова у Финској наступити без Игора Ивановића.

Црногорски репрезентативац и поред велике жеље није успио у потпуности да залијечи повреду зглоба, зарађену у пријатељском мечу против Крила Совјетов на припремама у Старој Пазови.

„Плави” су рано јутрос отпутовали у земљу хиљаду језера, а оптимизам их није напуштао и поред свих проблема.

Хелсинки jе одлична екипа, налази се у позитивном низу, пошто jе уписао 10 побjеда и jедан реми у првих 11 кола домаћег првенства. Имају одличне поjединце, посебно у нападу, гдје се истиче лијево крило, Браун. Тим су за респект, али не идемо тамо да само одиграмо утакмицу, него да направимо позитиван резултат пред реванш у Подгорици – рекао jе Миомир Ђуричковић.

Анто Бабић се надовезао да њега и саиграче неће пореметити повреда Ивановића, као ни фамозна вјештачка подлога на „Болт арени”.

Знамо да jе пред нама тешка утакмица. Хелсинки као шампион корача ка новоj титули у актуелноj сезони, доказуjе да jе наjбоља екипа у Финскоj – прво је упутио ријечи хвале за противника дефанзивац.

Бабић ипак вјерује да освајачи црногорске дупле круне могу до другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Све европске утакмице су тешке, али играjу се два меча. Пред нама jе прво полувриjеме, коjе ћемо, надам се, завршити успjешно. Наша шанса је добра атмосфера и тимски дух коjи посjедуjемо – додао је Бабић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 04:10