Анто Бабић / - фото: ФК Будућност
23/11/2021 u 16:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност против Рудара за полуфинале Купа и изалазак из кризе

Бабић: Пред нама jе тешка утакмица, као што су биле претходне двиjе са Рударом, али вjеруjем да ћемо изаћи као побjедници на краjу дуела. Нема реванша, тако да немамо право на грешку

Фудбалери Будућности ће у сриједу од 17 часова под Горицом дочекати Рудар у четвртфиналу Купа Црне Горе.

Изабраници Александра Недовића су у досадашњем диjелу сезоне два пута одмjерили снаге са Пљевљацима (реми 1:1, побjеда 3:0).

Рудар jе млада екипа, са доста колективних и индивидуалних квалитета, има брзе играче у нападу и компактност у одбрани. Сигурно да у утакмицу против нас улазе жељно мотивисани да направе искорак у Куп такмичењу, посебно након што су у претходном колу савладали Морнар у гостима – рекао jе млади репрезентативац Анто Бабић.

Централни бек Будућности позива на опрез.

Пред нама jе тешка утакмица, као што су биле претходне двиjе са Рударом, али вjеруjем да ћемо изаћи као побjедници на краjу дуела. Нема реванша, тако да немамо право на грешку – додао је Бабић за званични сајт Будућности.

Будућност ће поново наступити ослабљена, пошто наш шеф стручног штаба не може да рачуна на повриjеђене Игора Ивановића, Василиjа Терзића, Момчила Распоповића, Шалету Кордића, те одраниjе повриjеђене Игора Ћуковића и Богдана Милића.

Повреде и картони нас прате циjеле сезоне, али то jе фудбал. Ми смо професионалци, морамо да се прилагођавамо и не смиjе да буде изговора и алибиjа. Екипа коjа изађе на терен jе наjбоља могућа у том тренутку, Будућност увиjек иде на побjеду, тако ће бити и сjутра – рекао је Бабић.

„Плави” желе да се врате на побjеднички колосиjек након двиjе утакмице без триjумфа, а вjеруjу да су лоше ствари виђене у дуелу са Зетом прошлост.

На последње двиjе утакмице нисмо славили, то нас мало колеба и смета нам, али мислим да jе пред нама добра прилика да исправимо двиjе утакмице и да покажемо да смо квалитетна екипа – поручио jе Бабић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:05