Плави доживјели дебакл / - NENAD MANDIC
22/07/2021 u 21:59 h
Марко СтојановићМарко Стојановић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Плави се обрукали на Фарским острвима: Торшавн-Будућност 4:0

Шампион Црне Горе тако је доживио пораз који ће дуго бољети, јер је поражен од полупрофесионалне екипе, која никада није стигла даље од другог кола квалификација неког европског такмичења. Стријелци за Фаране, били су два пута Пржибилски, у 45. и 47. минуту, те Петерсен у 58. и Јохансен из пенала у 66. минуту

Фудбалери Будућности доживјели су тежак пораз од представника Фарских острва, ХБ Торшавна са чак 4:0. Шампион Црне Горе тако је доживио пораз који ће дуго бољети, јер је поражен од полупрофесионалне екипе, која никада није стигла даље од другог кола квалификација неког европског такмичења. Стријелци за Фаране, били су два пута Пржибилски, у 45. и 47. минуту, те Петерсен у 58. и Јохансен из пенала у 66. минуту. Плави су запријетили само у два наврата, Драшко Божовић из слободног ударца крајем првог полувремена и Ивановић средином другог полувремена, али лопта није хтјела у гол. Блиједа игра нашег представника, без конкретне идеје, а у једном тренутку је и пречка спасила Плаве, да не доживе још већи дебакл.

Плави једноставно нису имали рјешење за нападе противника, који је ка голу Драгојевића шутирао чак 15 пута, од чега чак седам пута у оквир. Очигледно је да наши представници у Европи одавно не представљају озбиљне кандидате, али донедавно је било незамисливо да се доживи дебакл какав је Будућност доживјела вечерас. Испала је прије неколико година и екипа Титограда (тада Младости) од представника Фарских острва (Б36 Торшавн) али није доживјела овакав дебакл. Плави у Подгорици за недјељу дана играју готово ревијалан меч. Црногорски клупски фудбал је зрео за промјене, јер овако више не иде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:43