Плави против Торшавна желе у наредну рунду / - NENAD MANDIC
18/07/2021 u 21:52 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност сјутра сазнаје потенцијалног ривала у трећем колу квалификација за Лигу Конференција

Утакмице 3. кола квалификациjа за Лигу конференциjа ће се играти 5. и 12. августа, а УЕФА jе задржала право да пред почетак сjутрашњег жриjеба подиjели тимове у подгрупе, с тим да ниjедан тим из „шампионског шешира” неће бити повлашћен или неповлашћен

Будућност ће у другом колу квалификациjа за Лигу конференциjа играти против ХБ Торшавна, а први меч се игра у четвртак 22. jула од 20.00 часова у Торшавну, док jе реванш на програму пет дана касниjе у Подгорици, у уторак 27. jула у 20.00 часова.

Жријеб за треће коло ће се одржати сјутра од 14 часова, па ће Плави, уколико прођу Фаране, сазнати ривала у трећем колу.

На жријебу, Плави ће бити у групи шампиона, односно екипа које су испале у првом колу квалификациjа за Лигу шампиона, па су потенциjални противници нашег шампиона, Шамрок Роверс представник Ирске, те побjедници двомеча Рига (Летониjа) - Шкендиjа (Македониjа), Шахтjор Солигорск (Бjелорусиjа) - Фола Еш (Луксембург), Макаби Хаифа (Израел) - Динамо Тбилиси (Грузиjа),  Бодо/Глимт (Норвешка) - Валур (Исланд),  Приштина (Косово*) - Конас Квеj Номадс (Велс), Борац Бања Лука (БиХ) - Линфилд (Сjеверна Ирска),  Интер Ескалдес (Андора) - Теута (Албаниjа), Фолгоре (Сан Марино) - Хиберниjанс (Малта).

Утакмице 3. кола квалификациjа за Лигу конференциjа ће се играти 5. и 12. августа, а УЕФА jе задржала право да пред почетак сjутрашњег жриjеба подиjели тимове у подгрупе, с тим да ниjедан тим из „шампионског шешира” неће бити повлашћен или неповлашћен.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:55