Владан Аџић / - фото: ФК Будућност
26/10/2021 u 15:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност у одбрану трофеја Купа креће из Даниловграда

Аџић: Идемо утакицу по утакмицу. Против фудбалера Језера морамо бити стрпљи и опрезни

Фудбалери Будућности у сриједу од 14 сати на стадиону „Браће Велашевић” у Даниловграду крећу у одбрану трофеја Купа.

Ривал власницима дупле круне неће бити Искра већ Језеро, које није у могућности да угости плаво-бијеле на стадиону у Беранама.

Изабраници Александра Недовића ће наступити ослабљени, без повријеђених Милоша Драгоjевића, Игора Ћуковића и Богдана Милића, као и Андрије Ражнатовића.  Лиjеви бек има парне жуте картоне из претходне сезоне.

Захтјевну утакмицу дочекујемо у доброj атмосфери, након четири везане побједе. У осмини финала се игра један меч, тако да калкулациjа нема. Морамо да будемо максимално опрезни, вjеруjем да ћемо одиграти добар меч и да ћемо се пласирати у четвртфинале – рекао је штопер Будућности, Владан Аџић за званични сајт клуба.

Подгоричани су се у актуелноj сезони већ саплели у окршаjу са Jезером. Плављани су под Горицом славили 1:0 у оквиру 8. кола домаћег шампионата.

Знамо ко нам jе противник и претпостављам да ће нас чекати из блока. Имаћемо посjед лопте, али не смиjемо да журимо, већ стрпљиво да градимо нападе коjи ће нас довести до побjеде – сматра Аџић.

Парови осмине финала

У осмини финала Купа Црне Горе се од 14 сати у сриједу састају:  Језеро – Будућност, Ком – Искра, Рудар – Арсенал, Бокељ – Сутјеска, Дечић – Петровац, Игало – Морнар, Подгорица – Зета и ОФК Титоград – Јединство.

Управо је од пораза од Језера кренула серија фудбалера Будућности.

Самопоуздање расте из меча у меч, види се то код свих играча, а четири везане побjеде су сигурно утицале на то. Надам се да ћемо позитивну серију наставити и у Купу.

Аџић је напоменуо да је трофеј далеко.

Идемо утакмицу по утакмицу, како у првенству, тако и у Купу. Прва следећа jе наjважниjа, морамо да будемо фокусирани и да пружимо максимум како бисмо прошли у наредну рунду – поручио jе Владан Аџић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:41