Uroš Ignjatović / -FOTO: FSCG
11/03/2023 u 14:28 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budućnost domaćin Jedinstvo Franci: Plavima samo pobjeda u mislima

Na svojoj strani imamo teren, publiku i bitno je da svako od nas odradi svoje zadatke koje mu postavi stručni štab - rekao je desni bek Uroš Ignjatović

Nakon dva uzastopna remija, fudbaleri Budućnosti sjutra pred svojim navijačima dočekuju Jedinstvo Francu. Za Podgoričane je ovaj meč od velike važnosti, jer su im tri boda neophodna u borbi za šampionsku titulu. Plavi su u prethodnih sedam dana igrali dva puta 1:1, prvo sa Sutjeskom, a potom i sa Arsenalom u Radanovićima.

-Nema prostora da se vraćamo na staro, jer nas već čeka utakmica sa Jedinstvom, ali protiv Arsenala nam je nedostajalo malo više koncentracije u završnici. Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, po onakvom terenu stvorili veliki broj šansi i da smo postigli gol, utakmica bi sigurno otišla u drugom smjeru - rekao je desni bek Uroš Ignjatović, jedan od najstandardnijih igrača Budućnosti u ovoj sezoni.

„Plavi“ su ove sezone dva puta pobijedili Jedinstvo. Pod Goricom je bilo 3:0 golovima Stefana Miloševića i Zorana Petrovića (dva), dok je u Bijelom Polju bilo 1:0 (strijelac Marko Mrvaljević).

-Kao i pred svaku utakmicu, naša očekivanja su jasna, a to su tri boda. Ponoviću se, mislim da smo na prethodnom meču protiv Arsenala dobro ušli u meč i ukoliko ponovimo takav pristup, budemo kvalitetniji u završnici, vjerujem da ćemo osvojiti važna tri boda. Na svojoj strani imamo teren, publiku i bitno je da svako od nas odradi svoje zadatke koje mu postavi stručni štab - jasan je desni bek Budućnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 13:22