Sa utakmice između Budućnosti i Adrije / -FOTO: FK BUDUćNOST
14/01/2024 u 17:20 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost ubjedljiva protiv Adrije

Plavi slavili sa 5:1 uz het-trik Stefana Đukanovića

U prvom kontrtolnom meču ove zime, fudbaleri Budućnosti pobijedili su Adriju sa 5:1, uz het-trik Stefana Đukanovića i po jedan pogodak Milana Vukotića i Vladimira Perišića.

-Odradili smo trening utakmicu, koja je u suštini bila provjera za mlađe igrače da vidimo na koga možemo da računamo u narednom periodu i generalno pred odlazak na pripreme koje nas čekaju u Turskoj - rekao je nakon utakmice za zvanični sajt kluba pomoćni trener Vladan Savić i dodao: - Mislim da je utakmica sa naše strane bila korektna. Vidjeli smo neke dobre stvari, a najbitnije je što su mlađi momci dobili priliku. Stoji da je iza nas bila naporna nedjelja, igrači su umorni, ali su napore podnijela na dobar način. Generalno, zadovoljni smo prikazanim, a bitno je zbog njih samih i nekog stimulansa za dalje da smo utakmicu rezultirali uspješno - poručio je Savić.

Budućnost je meč počela u sastavu: Domazetović, Vuković, Tomašević, Kumburović, Perović, Vukčević, Savović, Vukotić, Ivan Bojović, Camaj, Perišić. U drugom dijelu su igrali: Đurović, Mugoša, Jokić, Kumburović, Novović, Vukanić, Dašić, Đukanović, Vuković (70‘ Jovanović), Matija Bojović, Perišić.

Plavi će 18. januara igrati novi meč, rival je Jezero iz Plava.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 16:51