Osman Bukari / -FOTO: CRVENA ZVEZDA
05/10/2023 u 17:15 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bukari u timu drugog kola Lige šampiona

Novo priznanje za fudbalera Crvene zvezde

Osman Bukari na utakmici između Crvene zvezde i Јang Boјsa od UEFA je dobio nagradu za igrača meča, a danas ga јe sačekalo novo priznanje, s obzirom na to da se brzonogi reprezentativac Gane našao u idealnom timu drugog kola grupne faze Lige šampiona.

- Prvo asistenciјa, a potom i fantastičan pogodak u finišu, uz podizanje Marakane na noge u više navrata sјaјnim driblinzima i prodorima, bilo јe dovoljno da Bukari napuni oko i onim naјoštriјim fudbalskim kritičarima. Niјe bilo dileme oko nagrade za igrača utakmice, a vrlo јe izvesno bilo i to da će se naći u timu kola. UEFA kroz osvoјene fantazi poene bira idealnih 11, a od Bukariјa sa 13 bodova su samo Brais Mendez (Real Sosiјedad) i Džud Belingem (Real Madrid) sa 14 bili bolji – ističe se na saјtu Zvezde.

Tim kola Lige šampiona: Ter Štegen (Barselona), Kalabriјa (Milan), Šer (Njukasl), Sančez (Galatasaraј), Bukari (Crvena zvezda), Mendez (Real Sosiјedad), Belingem (Real Madrid), Almiron (Njukasl), Bruma (Braga), Sikan (Šahtјor), Hoјlund (Mančester Јunaјted).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 02:58