Ћави Ернандез / - Фото: Твитер
05/11/2021 u 12:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ћави се вратио кући

Чувени везиста, коjи је са каталонским гигантом освоjио све, као и са репрезентацијом Шпаниjе, дефинитивно се враћа на стадион Ноу Камп

Нови тренер Барселоне jе, како је најављивано Ћави Ернандез.

Чувени везиста, коjи је са каталонским гигантом освоjио све, као и са репрезентацијом Шпаниjе, дефинитивно се враћа на стадион Ноу Камп. Он ће тако наслиједити недавно смијењеног Роналда Кумана.

Извршни директор Ал Сада, Турки Ал Али, истакао је да су на крају ипак изашли у сусрет Ћавију и прије краја уговора допустили му да се врати кући.

– Ал Сад jе пристао на трансфер Ћавиjа у Барселону, пошто су Каталонци платили клаузулу из досадашњег уговора. Договорили смо и сарадњу у будућности. Што се Ћавиjа тиче, остаће важан дио наше историjе и желимо му успјех у наредном поглављу кариjере. Претходних дана Ћави нас jе информисао о жељи да води Барселону, имаjући у виду тежак период кроз коjи његов вољени клуб пролази, разумјели смо га и нисмо жељели да му будемо препрека на том путу. Без обзира на све, Ћави ће са своjом породицом увијек бити радо виђен гост у Дохи – саопштио jе Ал Али.

Ћави ипак неће водити Барселону на наредном сусрету са Селтом, већ ће прилику за деби на клупи Блаугране добити у градском дербију са Еспањолом 20. новембра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 10:36