Лазар Царевић / -Фото: ФСЦГ
25/03/2022 u 19:44 h
Д.П.Д.П.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Царевић: Пред нама jе меч са Грчком и потрудићемо се да исправимо утисак из Jеревана

Голман Б тима Барселоне у Јеревану дебитовао за национални тим

Слабо издање црногорских фудбалера на премијери у 2022. години.

Боље речено, на гостовању у Јеревану, изабраници селектора Миодрага Радуловића пружили су игру за заборав.

Истина је да су први пут наступили у овом саставу и да је било мало времена за припреме, али се ипак очекивало више. Било је много грешака, првенствено у одбрани, а након једне такве је примљен и гол.

Није било правог паса ка нападачима, па је самим тим било и мало правих шанси. Она најповољнија, у којој се нашао Милутин Осмајић, створена је так када су "црвени" на терену имали играча више.

Али, можда је и добро да се ово десило сада, јер до јуна и старта Лиге нација могу неке ствари да се исправе. Добра ствар са овог гостовања је деби четворице играча, а један од њих је и Лазар Царевић. Чувар мреже Б тима Барселоне на голу "црвених" стајао је у другом полувремену, а дан након сусрета са Јерменима је за црногорске медије казао:

-Срећан сам због дебиjа у репрезентациjи. Са jедне стране сам задовољан, ал са друге нисам, jер смо изгубили. Почели смо утакмицу мало лошиjе. Они су изашли агресивно, напали нас, а ми се на то нисмо наjбоље снашли. Након тога смо почели да играмо, али смо примили гол. У наставку смо били храбриjи, имали шансе, али нисмо могли да изjедначимо. Пред нама jе меч са Грчком и потрудићемо се да исправимо утисак из Jеревана. Прикључиће нам се главни играчи, биће на располагању готово циjела екипа, а када jе тако, онда вjеруjем да ће бити боља и игра и резултат - рекао jе Лазар Царевић.

Млади голман је бранио друго полувријеме, имао је неколико интервенција, али је то било недовољно да се избјегне пораз.

-Након сваке утакмице прво анализирам себе. Нисам савладан, имао сам неколико одбрана, ногом фино играо и гледано из тог угла, задовољан сам. А што се тиче екипе, можемо боље. Можда jе закључак послиjе издања у Jеревану нешто лошиjи, али имамо пара дана да тренирамо и исправимо грешке. Надам се да ћемо против Грчке показати колико стварно вриjедимо - истакао је Царевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 18:59