Spremni za Litvaniju / -FOTO: FSCG
07/09/2023 u 08:51 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Crveni“ večeras protiv Litvanije: Pobjeda je imperativ

Izabranici Miodraga Radulovića gostuju u Kaunasu od 18 sati u meču 5. kola G grupe

(od našeg izvještača iz Kaunasa)

 

Fudbalska reprezentacija Crne Gore večeras nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Crveni će u Kaunasu igrati protiv Litvanije meč 5. kola G grupe i nastojati da sa pobjedom ostanu u trci za jednim od dva prva mjesta. Nakon tri odigrane utakmice „sokoli“ imaju četiri boda (pobjeda nad Bugarskom, remi sa Mađarima i poraz od Srbije), pa je trijumf u večerašnjem meč imperativ. Raspoloženje u taboru crnogorske reprezentacije je odlično i svi vjeruju da se sa ovog gostovanja mogu vratiti sa tri boda.

--Tri boda su prioritet, dva napadača će biti od strarta. Očekujem da budemo, uz dobru odbranu i čvrstu sredinu terena, bolji i u napadu. – rekao je selektor Crne Gore Miodrag Radulović.

U odnosu na prethodne utakmice, naši napadači su u odličnoj formi. To svakako raduje crnogorskog selektora, jer je na prethodan tri meča mreža jednog od rivala pogođena samo jednom.

-Postigli smo gol u Bugarskoj i dobili utakmicu. Naše igre su sve bolje, ali nam nisu donijele broj bodova koje smo željeli, a to je upravo zbog neiskorištenih šansi na prethodnim susretima. Nadam se da će večeras sve biti kako treba – dodao je Radulović.

Večerašnja utakmica u Kaunasu počinje u 18 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 04:16