Zlatko Dalić / -FOTO: HNS
04/03/2024 u 15:05 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dalić objavio spisak za turnir u Emiratima

„Vatreni“ će u polufinalu 22. marta igrati sa Tunisom

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić objavio je danas spisak igrača za međunarodni prijateljski turnir „W Kup“, koji će biti održan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima od 22. do 26. marta. Za „vatrene“ će to biti svojevrsni početak priprema za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Na njegovom spisku nalaze se: golmani: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Dominik Kotarski i Nediljko Labrović; odbrana: Domagoj Vida, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić, Marin Pongračić; vezni red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Martin Baturina; napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Pjaca i Ante Budimir. Dalić ima i spisak rezervi na kojem su: Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Luka Sučić, Marco Pašalić, Nikola Moro i Niko Kristian Sigur.

Hrvatska će u polufinalu turnira u Abu Dabiju odmeriti snage sa Tunisom (22. mart), dok se u drugom polufinalu istog dana sastaju Egipat i Novi Zeland. Poraženi će igrati za treće mesto 25. marta, a pobjednici u finalu da kasnije.

Hrvati će se okupiti 18. marta u Zagrebu, a dan kasnije putuju u Abu Dabi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:43