Đeljaj na meču sa Arsenalom / -FOTO: FSCG
17/03/2023 u 13:05 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đeljaj: Na pobjedu u Bijelom Polju

Utakmica između Jedinstvo France i Dečića igra se sjutra od 14 sati

Turbulenta je sedmica iza fudbalera Dečića. Tuzani su protiv Arsenala odigrali bez golova, a onda su samo dan nakon tog remija ostali bez trenera. No, ekipa se i pored svega toga nalazi u gornjem dijelu tabele i u mečevima koji dolaze probaće da se domognu mjesta koje vodi u Evropu. Proteklih nekoliko dana sa igračima su radili Nuno Muradbašić i Medin Lekić i nema sumnje da Tuzani spremno čekaju sjutrašnje gostovanje u Bijelom Polju (14 sati). Utakmica sa Jedinstvo Francom je od ogromne važnosti, jer bi povoljan rezultat mnogo značio pred dvonedjeljnu pauzu koja će uslijediti zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za EP.

- Utakmica protiv Jedinstva biće izuzetno teška, pogotovo ako se uzme u obzir da ćemo nastupiti bez Bajovića i Božovića, koji imaju kartone, kao i dvojice povrijeđnih, Ćukovića i Tućija. Bez obzira što se nalaze u donjem dijelu tabele, Bjelopoljci su ekipa za respekt, ne smijemo ih potcijeniti i jednostavno moramo svih 90 minuta odigrati na maksimalno. Ja sam optimista i nadam se osvajanju tri boda – rekao je Robert Đeljaj, defanzivac tima iz Tuzi.

Na pitanje koliko na igrače utiču česte promjene trenera ove sezone, Đeljaj je odgovorio:

-Utiču svakako, jer svaki trener ima svoje metode rada i donosi neke novine. Svakog puta treba vremena da se naviknemo na takav rad, ali vjerujem da ćemo brzo biti na pravom putu.

Đeljaj se našao na spisku selektora mlade reprezentacije Nikole Rakojevića za meč sa Kinom, koji će se sledeće sedmice odigrati u Zagrebu.

- San svakog igrača je da igra za svoju reprezentaciju. Bio sam izvjesno vrijeme povrijeđen, nije me bilo na dva-tri okupljanja, ali sada sam tu i spreman da pružim maksimum. Pred nama je utakmica sa Kinom u Zagrebu i nadam se da ćemo taj meč riješiti u svoju korist – istakao je Robert Đeljaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 20:01