Remi u Đenovi / EPA-EFE-LUCA ZENNARO
29/12/2023 u 23:13 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đenova zaustavila Inter

Lacio na Olimpiku nakon preokreta savladao Frosinone

Đenova je nedavno remizirala sa Juventusom, a večeras je na Marasiju odoljela i vodećem Interu (1:1) i pokazala da ima kvalitet da se nosi i sa najjačim timovima Serije A.

Bez najboljeg strijelca Luztara Martinesa "neroazuri" su se mučili, ali su ipak poveli golom Marka Arnautovića u 42. minutu, da bi ispostavilo se remi potpisao Radu Dragušin u sedmom minutu nadoknade prvog poluvremena koje je produženo za čak devet minuta zbog bakljade domaćih navijača. Kako je igrao Inter nije ni zaslužio više od boda.

Inter je ostao na vrhu sa 45 bodova, ali sjutra Juventus ima priliku da mu priđe na minus dva ako u derbiju 18. kola dobije Romu u Torinu.

Lacio je 2023. godinu završio pobjedom protiv Frosinonea na Olimpiku (3:1). Mada su gosti poveli preko Matijasa Sulea koji je u 57. minutu bio precizan sa penala, Lacio je u samo dva minuta stigao do preokreta - Tati Kasteljanos poravnao je rezultat u 70., da bi dva minuta kasnije Gustav Isaksen donio vođstvo ekipi Mauricija Sarija. U 84. minutu Patrik je ovjerio trijumf "nebeskoplavih" koji sada imaju šest bodova manje od četvrtoplasirane Fiorentine koja je u zoni Lige šampiona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 14:07