Miloš Dragojević / - FOTO: FK BUDUćNOST
18/08/2022 u 13:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dragojeviću kapitenska traka i novi ugovor

Sezona je počela, zbog lakše povrede je preskočio uvodne utakmice, ali Budućnost vjeruje u reprezentativnog golmana - Miloš Dragojević je potpisao novi trogodišnji ugovor sa podgoričkim klubom

Budućnost i tridesettrogodišnji čuvar mreže su dogovorili saradnju do ljeta 2025. godine...

- Više puta sam rekao da su svi moji putevi u karijeri vezani za Budućnost, a novi ugovor je potpisan na zadovoljstvo svih u klubu. Realno kako sada stvari stoje, igračku karijeru ću završiti u klubu u kome sam se ostvario kao čovjek i sportista, a iz Budućnosti sam postao i reprezentativac. Srećan sam što ostajem tu - rekao je Dragojević nakon što je stavio autogram na ugovor.

Kao talentovani tinejdžer je ušetao u prvi tim u kome je boravio od 2008. do 2012. godine, da bi se nakon inostranih i domaćih izazova vratio kući 2016. godine. I gotovo svi uspjesi našeg kluba su vezani za reprezentativca Crne Gore od obnove nezavisnosti...

- Osvojio sam osam od devet klupskih trofeja, ali te brojke me ne zadovoljavaju. Kao igrač želim još da pobjeđujem i osvajam trofeje, a naročito sa klubom sa kojim sam doživio najljepše trenutke u karijeri.

Pored ugovora, stigla je i kapitenska traka – novi šef stručnog štaba Miodrag Džudović je na sastanku sa igračima promovisao Dragojevića u kapitena, a Luku Mirkovića u zamjenika.

- Bio sam jedan od kapitena praktično od kada sam u klubu, ali sada sam zvanično u ulozi kapitena. To mi daje veliku motivaciju za ubuduće, a biti kapiten najvećeg kluba u Crnoj Gori je nešto posebno. Uradiću sve da svojim odnosom i ponašanjem budem primjer kako na terenu, tako i van njega.

„Plavi“ su prethodnog vikenda, na Džudovićevom debiju, savladali Rudar na teškom gostovanju u Pljevljima (1:0) – gol odluke je potpisao supertalentovani Lazar Mijović.

- Nakon nešto lošijeg starta napravili smo reakciju u Pljevljima, pomjerili se sa „mrtve“ tačke i ostvarili važnu pobjedu. Napravili smo lijepu uvertiru pred derbi sa Sutjeskom - okreće se Miloš Dragojević okršaju sa Nikšićanima, koji je na programu u subotu u 20.00 časova na stadionu pod Goricom...

- Derbi je uvijek izazov, partije iz prethodnih utakmica protiv Sutjeske nam daju samopouzdanje, a iskreno vjerujem da ćemo ući u niz pobjeda i vratiti se u vrh tabele, gdje nam je i mjesto. Važno je da pokušamo da vratimo titulu u naš grad i obradujemo navijače - jasan je Dragojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:09