Горопадни Бјелопољци / - М.Н.
23/10/2021 u 17:48 h
М.Н.М.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Друга лига Црне Горе: Бјелопољци надиграли Беране у комшијском дербију

Оправдали су Бјелопољци лидерство на табели Друге лиге и наставили побједнички низ

Бјелопљци савладали комшије резултатом 3:0 (2:0)

Градски стадион. Гледалаца: 300. Судија: Манојло Секулић (Подгорица). Помоћници: Веселин Ђурановић (Подгорица) и Војин Остојић (Подгорица). Стријелци: Данис Колић у 27, Дуловић у 44 и Бошњак у 87. минуту за Јединство. Жути картони: Крулановић, Дацић, Влаовић (Јединство), а Шуњевић, Вукићевић (Беране). Црвени картон: Крулановић (Јединство).

ЈЕДИНСТВО: Ш. Колић, Кораћ (од 80 Мушовић), Дуловић, Хајровић (од 76 Влаовић), Ивановић (од 85 Бошњак), Идризовић, Крулановић, Дацић, Д. Колић (од 85 Чујовић), Цвијовић, Шћепановић.

БЕРАНЕ: Аковић, Чикић, Мићуновић (од 80 Томовић), Баба, Шошкић, Савио, Недић, Шуњевић (Поповић), Бујиша, Вукићевић, Тмушић.

Оправдали су Бјелопољци лидерство на табели Друге лиге  и наставили побједнички низ. Савладали су више него заслужено комшије из Берана, у утакмици која је задовољила и најпробирљивије гледаоце. Прво полувријеме је била и најбаља игра ове сезоне екипе Вука Богавца.

Водећи гол је дјело мајсторско млађаниог Даниса Колића. Искоса са лијеве стране се одлучио на ударац. Лопта је на свом путу закачила једног одбрамбеног играча гостију и завршила као из катапулта испод пречке у мрежу. Кад су сви чекали да се оде на одмор опет је прорадио двојац Орхан Хајровић-Момчило Дуловић. Извео је корнер Хајровић а главом Дуловић дао свој овосезонски на исти начин гол.

Пред крај виђено је и мајсторство „резервисте” Армена Бошњака. Два минута прије краја повукао је по лијевој страни лопту и „заломио” једног Берранца. Онда пласирао лопту у супротни угао.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:36