Играо везисту, бека и штопера: Миомир Ђуричковић / - фото: FK-BUDUCNOST.ME
26/05/2021 u 18:20 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђуричковић „плаво-бијели” до 2024. године

Двадесеттрогодишњи универзалац продужио уговор са фудбалским клубом Будућност. Обећава да ће, заједно са саиграчима, дати све од себе да савладају Дечић у финалу Купа Црне Горе и постану прва генерација у историји подгоричког клуба која је освојила дуплу круну

Дефанзивни везни Миомир Ђуричковић, продужио је уговор са фудбалским клубом Будућност до 2024. године.

Талентовани везњак, који је својевремено био у академији тадашњег енглеског премијерлигаша Рединга је убиљежио 31 наступ у доминантноj шампионскоj години плаво-бијелих, потписао два гола, играо дефанзивног везисту, десног бека и штопера!

Срећан сам због новог уговора. Приjе годину дана сам дошао са циљем да са клубом направим велике ствари. Осваjањем титуле и обарањем многих рекорда смо направили пуно, али сигуран сам да наjљепше тек предстоjи – казао је неуморни Спужанин.

Пред бившим фудбалером Грбља, Искре, Рудара и француског Шолеа и његовом друговима је још један изазов – финале Купа Црне Горе, под Горицом, против Дечића у недјељу од 20.30 сати.

Даћемо максимум да крунишемо сjаjну сезону. Знамо да можемо да уђемо у историjу клуба као прва генерациjа коjа jе освоjила дуплу круну и сигурно ћемо урадити све да савладамо квалитетни Дечић. Након финала Купа идемо на кратки одмор, а онда крећемо у нове побjеде и искрено се надам лиjепим представама у Европи – рекао је Ђуричковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:07