Miomir Đuričković / -Foto: WWW.FK-BUDUCNOST.ME
07/03/2023 u 15:48 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đuričković uoči gostovanja Arsenalu: Da iskoristimo šanse

Univerzalac "plavih" smatra da je propuštena prilika da se protiv Sutjeske osvoji kompletan plijen

Budućnost je u subotu uveče remizirala protiv Sutjeske u najvećem crnogorskom derbiju (1:1), pa su plavi ostali na minus dva od jedinog rivala za prvo mjesto. Ipak, u taboru „plavih“ smatraju da su mogli do tri boda u ovom duelu.

- Kod rezultata 1:1 smo mogli malo više da dodamo gas, jer smo bili svježiji od njih prije utakmice. Došao je gol iz prekida, mogli smo još jedan iz igre - rekao je Miomir Đuričković, prvotimac Budućnosti.

No, vremena za analizu derbija nije bilo puno, jer Podgoričane sjutra čeka novi težak meč. „Plavi“ će u Radanovićima igrati sa Arsenalom, a koliko su ozbiljno shvatili sjutrašnju utakmicu govori i podatak da su igrači i stručni štab danas posle treninga otputovali u Budvu, kako bi u karantinu dočekali ovaj susret.

-Arsenal je odlična ekipa, najprijatnije su iznenađenje u dosadašnjem dijelu prvenstva. Mislim da neće biti ni dobar teren, teški uslovi za igru. Nama to nikako ne odgovara, jer želimo da igramo, uvijek tražimo pas. Zbog toga je bitno da budemo koncetrisani. Sigurno ćemo imati svoje šanse, samo treba da budemo mirni i da ih iskoristimo – rekao je Đuričković, uz napomenu da će im na ovom susretu mnogo nedostajati navijači.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:13