Miomir Đuričković / -FOTO: FSCG
20/05/2023 u 17:50 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đuričković: Znamo šta nam pobjeda donosi

Ukoliko trijumfuju, Podgoričani će proslaviti šestu titulu u svojoj istoriji

Fudbalere Budućnosti samo jedna pobjeda dijeli od osvajanja šampionske titule. Prvu meč loptu izabranici Miodraga Džudovića imaju danas, kada im u goste stiže Jezero i ukoliko trijumfu, Podgoričani će proslaviti novu, šestu titulu prvaka Crne Gore. Naravno, plavi su veliki favoriti u duelu sa Plavljanima, a vezista Miomir Đuričković je uoči ovog susreta je poručio:

-Do sada smo dali 35 istih odgovora. Budućnost uvijek ide na pobjedu, tako će biti i u ovoj utakmici – rekao je Đuričković i potom dodao: - Plavljani su sigurno u baražu, doći će rasterećeno na naš stadion. Vjerujem će dati sve od sebe da ostanu u eliti, da potvrde kvalitet da su vrijedni Prve lige.

Po njegovim riječima, pobjeda u prošlom kolu nad Jedinstvo Francom u Bijelom Polju, praktično je bila odlučujuća u borbi za titulu.

-Atmosfera je u Bijelom Polju bila sjajna, naši navijači „Varvari“, pokazali su svoju snagu. Očekujemo spektakl i sjutra uveče i nadam se da će nam navijači, kao do sada, dati vjetar u leđa u utakmici gdje tri boda znače titulu.

Nema sumnje da će Podgoričani na ovom meču imati značajnu podršku sa tribina.

-Sanjali smo ovu utakmicu, za nju smo naporno radili, borili se i trenirali... Nadam se da ćemo uspjeti da opravdamo očekivanja navijača i pobjedom stignemo do šampionske krune – zaključio je Miomir Đuričković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 15:30