Radost Vlahovića pod Goricom / -FOTO: LAZAR RUžIć
28/03/2023 u 16:00 h
D. PanićD. Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dušan Vlahović: Mnogo bitna pobjeda za nas

Napadač Juvetusa postigao oba gola na stadionu pod Goricom

Nakon dva odigrana kola u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024, reprezentacija Srbije ima maksimalan učinak. Tim selektora Dragana Stojkovića je posle Litvanije savladao i Crnu Goru sa 2:0 i na taj način opravdao ulogu favorita. Znali su “orlovi” da kazne domaćina i preko dvostrukog strijelca Dušana Vlahovića stigli do tri boda.

-Utakmica jako teška, kao što smo i očekivali. Znali smo da je Crna Gora jak tim, sa odličnim igračima i očekivali smo da dam njenom terenu zadaju poteškoće. Mnogo je bitno što smo pobijedili u važnoj utakmici za nas i završili ovaj mini početni ciklus sa dvije pobijede. Nadam se i vjerujem da ćemo da ćemo nastaviti ovako – rekao je Dušan Vlahović nakon trijumfa u glavnom gradu Crne Gore.

Sjajni napadač je nakon susreta na stadionu pod Goricom razgovarao sa Mirkom Vučinićem, nekadašnjim igračem Juventusa i crnogorskim reprezentativcem.

– Mirko je bio veliki igrač. Dobio sam poneki savjet od njega, pričali smo o klubu, reprezentaciji. Prijala mi je priča i sa  njim i sa Stevanom Jovetićem – istakao je Vlahović i izrazio nadu da će nakon ova dva gola i u Seriji A nastaviti sa golovima.

-Ušao sam u neku seriju, radiću jako kako bih nastavio u istom ritmu. Nadam se najboljem – poručio je Vlahović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:29