Dragan Džajić / Foto: Srđan Boljević
12/09/2023 u 21:43 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džajić: Mitrovićevi golovi su remek djelo

Pobjeda u Litvaniji ima i psihološki uticaj na igrače, donijelo im je samopouzdanje, posle onog poraza od Mađara – rekao je predsjednik FSS

Predsjednik Fudbalskog Saveza Srbije Dragan Džajić čestitao je igračima i stručnom štabu na pobjedi protiv Litvanije u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. „Orlovi“ su u kaunasu savladali Litvaniju sa 3:1, a sva ti gola za izabranike Dragana Stojkovića postigao je Aleksandar Mitrović.

–Ono što je najvažnije, a ja sam tako razmišljao, kad su počele kvalifikacije rekao sam da ne smijemo potcijeniti ni jednog protivnika, ne smijemo da vjerujemo da smo sigurni učesnici EP, jer je svaka utakmica za sebe. I ovaj je bila posebna, jer smo došli u situaciju da je bilo biti ili ne biti i sa te strane sve čestitke igračima i stručnom štabu. Pobjeda ima i psihološki uticaj na igrače, donijelo im je samopouzdanje, posle onog poraza od Mađara – rekao je Džajić za zvanični sajt FSS.

Sa tri gola za Srbiju postigao je Aleksandar Mitrović.

-On se dokazuje iz godine u godinu i zaista je veoma bitan igrač za našu reprezentaciju. Ja mu samo želim da bude zdrav i da što duže igra za reprezentaciju. Još jednom sve čestitke Mitroviću, naravno svim igračima, ali dati ovako tri gola na jednoj veoma važnoj utakmici zaista je jedan, da ne kažem podvig, ali jeste remek djelo – dodao je Džajić.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:54