Džonatan Drešaj / - FOTO: PRIVATNA ARHIVA
31/01/2023 u 13:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džonatan Drešaj: Napad na trofej

Dečić je jedna od dvije crnogorske ekipe koja se ove zime nalazi na pripremama u Turskoj. Tuzani na dobro pripremljenim terenima u Antaliji sprovode ono što su i predvidjeli i nema sumnje da imaju sve uslove za dobar rad

Kapiten trećeplasiranog tima na tabeli crnogorskog prvenstva Džonatan Drešaj rekao istakao je da on i saigrači imaju sve uslove za dobar rad.

- U Antaliji se nalazimo više od nedjelju dana i mogu da kažem da sve ide kako treba. Nadam se da ce tako biti do kraja priprema – istakao je Drešaj.

U dosadašnjem toku pripremama u Turskoj, izabranici Vladimira Gaćinovića odigrali su dvije utakmice i obje izgubili. Ruski drugoligaš Baltika bila je bolja 3:1, dok je uzbekistanski Nasaf slavio sa 4:1.

- Nije baš prijatno da izgubiš, ali bolje sada nego posle kada nam bude bitnije. Treba da učimo iz grešaka koje smo napravili i da sve to ispravimo, a vremena imamo dosta. Ne remete nas ti porazi, najbitnije je da radimo dobro, da ispoštujemo to što se od nas traži i ukoliko bude tako, sve će biti kako treba.

U drugi dio prvenstva u „Meridijanbet“ Prvoj  crnogorskoj ligi Tuzani ulaze na dva fronta, prvenstvu i kupu. Na oba polja imaju priliku da se bore za trofej.

- Mogu da kažem da ćemo se do kraja boriti za oba trofeja, a vidjećemo da li će to dovoljno. U svakom slučaju, bilo bi lijepo da se osvoji barem jedan trofej – poručio je Džonatan Drešaj.

Tuzani će sjutra igrati novi prijateljski meč, rival je slovenačka Mura.

D.P.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 00:57