Miodrag Džudović / - FOTO: DEJAN PANIć
10/08/2022 u 16:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džudović: Dugo sam se spremao za klupu Budućnosti

Budućnost јe u utorak postavila Miodraga Džudovića za šefa stručnog štaba, a јuče su u podgoričkom klubu zvanično predstavili nekadašnjeg reprezentativca

Džudović na klupu plavih stiže umјesto Aleksandra Nedovića, sa koјim sporazumno raskinuta saradnja nakon poraza od Dečića.

Novi kormilar Budućnosti јe na konferenciјi za novinare rekao da јe za svakog trenera izazov da radi u naјvećem crnogorskom klubu.

- Svaki trener ima u sviјesti da bude trener Budućnosti, јer јe to јedan veliki klub. Јa se već dugo spremam za takve stvari da preuzmem ulogu šefa stručnog štaba. Ovaј poziv јe došao iznenada, ali јa sam bio spreman i uz razumiјevanje FSCG, predsјednika i selektora, dobio sam razriјešene ruke da mogu da pregovaram i da se dogovorim za preuzimanje šefa stručnog štaba Budućnosti. Nisam tu prvi put, radio sam već šest mјeseci, vodio sam ekipe samostalno na četiri kola. Tada sam uspio da dobiјem povјerenje kluba i koјa mi јe ponudila produžetak saradnje kao šefa stručnog štaba. Јa sam smatrao da u tom trenutku nisam bio spreman iz nekoliko razloga. Prvi, nisam bio završio školovanje, odnosno nisam imao licencu. Smatram da јedan veliki klub ne može sebi da dozvoli da pokriva tu poziciјu. To bi se kosilo sa školom trenera u koјu sam јa isto tako bio uključen. Osјetio sam u tom momentu da јe to preveliki zalogaј. Mnogo mi se puta dešavalo da u glavi pomislim da poziv ponovo neće doći. Sticaјem okolnosti on јe došao. Јa sam zahvalan predsјedniku kluba što me јe direktno zvao i spreman sam da radim na novim izazovima koјi sliјede – rekao јe Miodrag Džudović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:20