Miodrag Džudović / -FOTO: FSCG
09/03/2023 u 14:42 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džudović: Problem je bilo drugo poluvrijeme

Strateg plavih pohvalio igru mladih Damjana Dakića i Bodina Tomaševića

Drugi uzastopni meč u šampionatu Crne Gore, fudbaleri Budućnosti završili su rezultatom 1:1. Nakon derbija sa Sutjeskom, izabranici Miodraga Džudovića su remizirali i u Radanovićima protiv Arsenala, ali se mora istaći da su „plavi“ imali i malo sreće, jer su Tivćani početkom drugog poluvremena stvorili nekoliko dobrih prilika.

Trener Podgoričana Miodrag Džudović, nakon susreta u Radanovićima je rekao da je rezultat na kraju bio realan.

-Arsenal je dobra i iskusna ekipa, igrala je na svoje dobre strane, a to su prekidi. Zadavali su nam probleme, a drugo poluvrijeme je bilo problem što se tiče nas – rekao je Miodrag Džudović.

S druge strane, Džudovića može da raduje mladost ove ekipe. Štoperski par na meču protiv Arsenala činili su osamnaestogodišnji Damjan Dakić i debitant, dvije godine mlađi Bodin Tomašević, dok je u drugom poluvremenu šansu dobio i njegov vršnjak Vasilije Adžić.

-Zadovoljan sam kako su dva mlada momka odigrala na poziciji štopera. Naš debitant je odigrao dobro, sigurno je budućnost našeg kluba i crnogorskog fudbala. Nijesmo pobijedili, ali smo dobili igrača sa kojim možemo da nastavimo da radimo i da ga što više forsiramo - poručio je Džudović.

Budućnost je nakon ovog remija ostala na dva boda iza Sutjeske, a u sledećem kolu koje se igra u nedjelju, plavi će pod Goricom igrati sa Jedinstvo Francom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:47