Miodrag Džudović / - FOTO: PRINTSCREEN
17/02/2023 u 17:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džudović: Spremni dočekujemo nastavak prvenstva

Prvoligaški karavan se sjutra vraća na scenu nakon više od dva mjeseca – posljednji meč odigran 10. decembra 2022. godine – utakmicama 20. kola domaćeg šampionata, a Budućnost u pomenutoj rundi gostuje Petrovcu na stadionu „Mitar Mićo Goliš“

Utakmica se igra sjutra (subota, 18. februar) u 18.00 sati, a direktan prenos je najavljen na TV Arena sport, najvjerovatnije na četvrtom kanalu.

„Plavi“ su svoju pripremu za drugi dio sezone počeli 4. januara, vrijedno su radili, na pripremama se dodatno zbližili i stvarali pobjednički atmosferu...

- Iza nas su duge i teške pripreme, mislim da smo maksimalno iskoristili uslove koje smo imali, a ekipa je dobro odreagovala na sve. Zadovoljan sam radom, spremno dočekujemo nastavak prvenstva - jasan je šef stručnog štaba Miodrag Džudović.

Spoj iskustva i mladosti je tokom priprema sjedinjen u zajedništvo, to je jedan od aduta „plavo – bijelih“ do kraja sezone, uz nezaobilazan kvalitet koji naši momci posjeduju.

- Prići ćemo utakmici sa Petrovcem kao i svakoj drugoj. Imamo još 18 mečeva do kraja sezone, nećemo praviti razliku između Petrovca, Dečića u četvrtak ili svih ostalih koje slijede. Svaka utakmica je važna, tako pristupamo, tako se pripremamo i na psihološkom planu - jasan je predani strateg, koji poštuje rivala sa primorja...

- Protivnik se pojačao, znamo da je organizovan, a vjerujemo da ćemo izvući pouke iz prošlog meča, posebno na strateškom planu i da ćemo da slavimo.

„Plavi“ i „nebeskoplavi“ su, u nezavisnoj Crnoj Gori, odigrali 59 međusobnih duela (32 pobjede Budućnosti, 18 remija, devet poraza), dok su se pod Malim brdom sastali 30 puta – 16 pobjeda „plavih“, 10 remija, četiri poraza.

Međutim, Budućnost u aktuelnoj sezoni nije savladao Petrovac – na startu smo izgubili u Petrovcu (4:2), dok smo pod Goricom upisali remi (3:3).

- Ne obaziremo se na prošlost, gledamo samo naprijed i treba da učimo na sopstvenim greškama. Igramo protiv motivisane, organizovane i dobro vađenje ekipe, igraćemo na naše jače strane i vjerujem da ćemo izvući maksimum. Budućnost ide na pobjedu - jasan je Miodrag Džudović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 10:45