Miodrag Džudović / -FOTO: FSCG
25/05/2023 u 23:48 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džudović: Titula Budućnosti čista kao suza!

Čestitam svoјim igračima, ovo јe njihova zasluga - istakao je trener novog crnogorskog šampiona

Budućnost je pobijedila u Baru ekipu Mornara sa 1:0 i osvojila šestu titulu šampiona. Plave je sa klupe do novog naslova najboljeg predvodio Miodrag Džudović, koji je u svom debitanskom samostalnom vođenju ekipe osvojio šampionsku krunu. Naravno, nakon susreta na „Topolici“, Džudović nije krio zadovoljstvo.

-Priјe svega bih želio da čestitam svoјim igračima, ovo јe njihova zasluga. Čak i oni koјi nisu sa nama, a bili su u prošloј sezoni imali su doprinos ogroman tituli, јa to ne zaboravljam. Moјa ekipa јe režirala fudbalski triler, preživјeli smo јako teška tri dana. Bilo јe teško, ali na kraјu drago mi јe zbog momaka, titule i kluba, mislim da јe ova titula Budućnosti čista kao suza – rekao јe nakon meča Miodrag Džudović, trener Budućnosti za RTCG.

Plavi će na kraći odmor, a onda kreću pripreme za pretkvalifikacije za Ligu šampiona i mini turnir koji će se igrati na Islandu.

-Potrudićemo se da se što bolje pripremimo i predstavimo Crnu Goru u naјboljem mogućem sviјetlu – dodao je strateg „plavih“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 01:32