Miodrag Džudović / -FOTO: MERIDIANBET 1. CFL
03/03/2023 u 15:58 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džudović uoči derbija sa Sutjeskom: Motiva nam ne fali

Sjutrašnja utakmica na stadionu pod Goricom počinje u 18 sati

Najveći crnogorski derbi, duel Budućnosti i Sutjeske, biće odigran sjutra uveče na stadionu pod Goricom. Podgoričani u ovaj okršaj ulaze sa dva boda zaostatka za najvećim rivalom, ali i utakmicom manje i nema sumnje da će probati da se jednom dobrom igrom i pobjedom vrate na čelo tabele.

Šef stručnog štaba „plavih“ Miodrag Džudović rekao je danas da za njegovu ekipu nema većeg motiva nego igrati meč sa Nikšićanima.

-Sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu sa Sutjeskom, a imali smo dosta vremena da se spremimo za ovaj duel. Motiva nam svakako ne fali, igramo na svom terenu i pred svojim navijačima i nadam se povoljnom rezultatu – rekao je Miodrag Džudović.

Strateg plavih je potom rekao da izuzetno cijeni sjutrašnjeg rivala.

-Igrali smo dva puta ove sezone i mogu reći da su derbiji između ova dva kluba uvijek nepredvidivi. Sutjeska je u ovu polusezonu ušla sa još bolje izbalansiranom ekipom nego jesenas i sigurno je da nas čeka jedna prava utakmica. Ali, ponoviću, optimista sam i nadam se bodovima u ovom okršaju – dodao je Džudović.

Sjutrašnja utakmica između Budućnosti i Sutjeske počinje u 18 sati, a iz podgoričkog kluba je saopšteno da će dva sata ranije krenuti prodaja ulaznica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:33