Кристијан Ериксен / - Фото: Принтскрин
27/02/2022 u 10:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ериксен се вратио на терен: Ако изузмемо резултат, ја сам срећан човјек

Фудбалер Брентфорда Кристиjан Ериксен рекао jе да jе срећан што се вратио на терен, након срчаног удара коjи jе доживио на утакмици прошлог jуна

- Ако изузмемо резултат, jа сам срећан човјек. Диван jе осјећаj вратити се после онога што сам преживио. Тренер Томас Франк ниjе много рекао када сам улазио у игру. Последњих недјеља смо свакодневно разговарали. Само ми jе пожелио срећу и рекао да уживам у утакмици - рекао jе Ериксен за Скаj.

Ериксен jе у 52. минуту утакмице против Њукасла ушао у игру и вратио се на терен у званичноj утакмици први пут од 12. маjа прошле године, када jе доживио срчани удар играjући за репрезентациjу Данске против Финске на Европском првенству.

Брентфорд jе изгубио са 0:2.

- Никада не можете да предвидите шта ће се догодити у утакмици. Нисмо могли да предвидимо да ћемо тако рано остати са десеторицом. Момци су урадили све што су могли. На краjу смо се добро борили - рекао jе Ериксен.

- Од првог дана ово jе посебна ствар. Брентфорд се добро бринуо о мени. Сви су били срећни и заиста услужни. Сви су овдје. Моjа породица, родитељи, моjа деца, родбина и љекари коjи су ми помагали. Оно што су они прошли, теже jе од онога што сам jа прошао - додао jе он.

Упитан коjи су му циљеви до краjа сезоне, Ериксен jе одговорио: Прво да вратим осјећаj, таj фудбалски осјећаj и да помогнем Брентфорду да остане у Премиjер лиги.

- Сви знаjу да jе свака утакмица важна. Сви су концентрисани да останемо у лиги. Нико ниjе наиван, али сви су концентрисани на своj посао - рекао jе Ериксен.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 12:35