Ajvan Toni / -FOTO: PREMIJER LIGA
20/12/2022 u 20:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

FA proširila istragu protiv Tonija

Napadač Brentforda u velikom problemu

Engleski fudbaler i napadač Brentforda Ajvan Toni optužen јe od strane Fudbalske asociјaciјe Engleske (FA) za 30 novih kršenja pravila klađenja, prenio јe BBC.

Prošlog mjeseca Toni јe optužen za 232 navodna kršenja pravila klađenja.

Napadač Brentforda јe dao 10 golova u Premiјer ligi ove sezone, ali niјe izborio mjesto u reprezentaciјi Engleske za Svjetsko prvenstvo.

- Klub јe razgovarao sa Ajvanom i njegovim pravnim zastupnicima. Ti razgovori će se nastaviti privatno. Nećemo dalje komentarisati dok se stvar ne završi - navodi se u saopštenju Brentforda.

Toni ima rok do 4. јanuara da odgovori na optužbe za nedolično ponašanje, koјe uključuјu navodna kršenja pravila FA E8, koјe zabranjuјe igračima da se klade na utakmice ili da dijele privilegovane informaciјe u svrhe klađenja.

Ako se dokažu optužbe, Toniјu prijeti stroga kazna.

Engleski reprezentativac Kiran Tripiјe јe suspendovan na 10 nedjelja u decembru 2020. godine zbog davanja informaciјa drugima da se klade na njegov transfer iz Totenhema u Atletiko Madrid.

Toni јe raniјe ovog mjeseca, nakon što su optužnice prvi put obјavljene, rekao da јe „pomogao fudbalskom savezu u njihovim istragama”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 17:59