Душан Влаховић / EPA-EFE - ЕПА - ALESSANDRO DI MARCO
25/07/2021 u 19:39 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Фиорентина побиједила 11:0, Влаховић погодио седам пута

Оно што је још импозантније јесте да је српски нападач у игру ушао тек почетком другог полувремена. Влаховић је за само девет минута постигао хет-трик

Српски репрезентативац и нападач Фиорентине, Душан Влаховић одушевио је партијом у припремном мечу свог клуба који је одигран против нижелигаша Полиспортива. Виола је славила резултатом 11:0, а Влаховић је успио да постигне чак седам погодака.

Оно што је још импозантније јесте да је српски нападач у игру ушао тек почетком другог полувремена. Влаховић је за само девет минута постигао хет-трик. Млади нападач је показао да је у сјајној форми и да прошла сезона, када је био најбољи стријелац екипе из Фиренце, није била случајност. Стога, не чуди да је велики број озбиљних европских екипа заинтересован за његове услуге, међу њима и Тотенхем који је спреман да на рачун Фиорентине уплати 70.000.000 еура уколико прода Харија Кејна.

Влаховић је након сјајне партије истакао да му је драго што је екипа Полиспортива, која се такмичи у Серији Д, прихватила да буде спаринг партнер Виоле, али да резултат са данашњег меча није у првом плану.

– Прије свега хвала Полиспортиву, што jе прихватио да игра са нама. Резултат jесте важан до неке тачке, али jе битниjе да се нико ниjе повриједио. Морамо да наставимо са снажним тренинзима, да будемо посвећени како бисмо се што боље спремили за почетак првенства – поручио је Влаховић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:01