/ - FOTO: M.N.
06/01/2024 u 20:12 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

FK Ibar dobio novog kormilara: Goran Jovanović na klupi

Trener Goran Jovanović vraća se tako na klupu Ibra nakon pauze od šest godina

Bjelopoljski fudbalski stručnjak Goran Jovanović novi je trener ekipe Ibra, koji je nakon jesenjeg dijela u Udruženju klubova,,Sjever‘‘ superiorno na vodećoj poziciji. Uprava na čelu sa predsjednikom Ademom Nurkovićem nakon pregovora brzo je našla zajednički cilj, a to je povratak u Drugu ligu. Sportski direktor Semir Bibić nakon ozvaničenja nije krio zadovoljstvo odabirom trenera. 

-Znamo da se radi o veoma iskusnom stručnjaku koji iza sebe ima uspjeha. Takođe, posljednji dio sezone Jovanović je proveo u francuskom trećeligašu Šoleu što će dodatno značiti ka našem putu ka Drugoj ligi-istakao je Bibić.

Trener Goran Jovanović vraća se tako na klupu Ibra nakon pauze od šest godina.

image
- FOTO: M.N.

-Zadovoljstvo mi je da sam ponovo na klupi Ibra. Ovaj grad i klub zaista doživljavam sa posebnim poštovanjem, i siguran sam da ćemo se na kraju radovati, jer Rožaje i Ibar shodno svojoj tradiciji zaslužuju ne drugoligaša nego i prvoligaša. 

Dodaje Jovanović, poznatiji po nadimku,,Mrkela‘‘ da je plan da se pojačaju sa iskusnim igračima koji imaju iza sebe iskustvo igranja značajnih utakmica.

-Poznajem većinu igrača, neke sam trenirao i u prvom mandatu na klupi Ibra. Plan je da trenažni proces počne od prvog do petog februara. Da prionemo na mukotrpan rad i na Bandžovom brdu s eod jesebni igra drugoligaški fudbal -istakao je Jovanović u premijernom obraćanju kao šef struke Ibra. 

Osim Ibra, Jovanović je kroz svoju trenersku karijeru predvodio i Jedinstvo Bijelo Polje, Iskru, Arsenal, Jezero, Berane, FC Šole, a bio je i mentor za omladinski fudbal FSCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 20:18