Са потписивања уговора / - Фото: ФСЦГ
30/08/2021 u 20:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ФСЦГ и Телеком настављају сарадњу

Фудбалски савез и Црногорски Телеком продужили сарадњу на годину дана

Црногорски Телеком ће и ове такмичарске године бити златни спонзор фудбалске репрезентациjе Црне Горе и генерални спонзор Прве црногорске фудбалске лиге, коjа и у сезони 2021/22 носи име Телеком 1. ЦФЛ.  

Уговор о спонзорству потписан jе данас у Кући фудбала, а о наставку сарадње разговарали су предсjедник ФСЦГ Деjан Савићевић и генерални секретар Савеза Момир Ђурђевац са представницима менаџмента Телекома Душаном Бановићем (директор Сектора за развоj производа) и Предрагом Перковићем (директор Комерциjалног сектора).

Изузетно успjешно партнерство између Фудбалског савеза Црне Горе и Црногорског Телекома траjе већ 14 година. Током наредног периода Савез и Црногорски Телеком наставиће да улажу у промоциjу фудбала и наjважниjих вриjедности овог спорта и на таj начин додатно оснаже сарадњу.

Из Црногорског Телекома истичу да jе идеjа да се додатно учврсти партнерство између Савеза, клубова и Телекома као спонзора, затим да се током године што више укључе и анимираjу наjмлађи љубителjи фудбала, те да се кроз активности са репрезентативцима и клубовима промовишу побjеднички дух, фер-плеj, jединство и тимска игра – идеали коjе већ децениjу и по заjеднички његуjу, заклjучуjе се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 08:01