Vlasdimir Gaćinović / - FOTO: FK SPARTAK
17/02/2023 u 13:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gaćinović: U crnogorskoj ligi svako svakoga može da pobijedi

Proljećnu polusezonu u „Meridijanbet“ 1. CFL, fudbaleri Dečića počinju sjutra utakmicom sa Iskrom

Tuzani će, zbog rekonstrukcije stadiona „Tuško polje“, domaćini biti na stadionu OFK Titograda na Starom aerodromu (14:00 sati).

Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović nada se pobjedi na startu proljećnog dijela.

- Imali smo dosta problema u ovom pripremnom periodu. Otišao je jedan broj igrača, došao je drugi dio. U poslednjih sedam dana došla tri fudbalera, Marković, Petraci i Šarkić i oni su nam donijeli potrebno osvježenje. Takođe, problem nam je predstavljala i situacija koja se desila u Turskoj. Zbog zemljotresa smo ostali dva dana duže, vratili se autobusom i zbog toga nismo ni igrali generalnu provjeru protiv Grblja. Imamo problema sa bolesnim igračima, jer se u poslednjih desetak dana razboljelo pet-šest igrača, a za ovu utakmicu su nam potrebni potpuno spremni igrači. Ja sam otimista i nadam se dobrom startu – rekao je Vladimir Gaćinović.

O prvom rivalu, ekipi Iskre, Gaćinović je rekao:

- Gledao sam par utakmica Iskre. Radi se o dobroj ekipi, dugo su na okupu, od prošle sezone imaju mali broj promjena u igračkom kadru. Brzi su, navikli su jedni na druge i igraju dobro. U poslednjem kolu su pobijedili Budućnost sa 3:0 gotovo u istom sastavu u kojem su sada i to samo potvrđuje da u ovoj ligi svako svakog može da pobijedi. Ali, ponavljam, optimista sam i nadam se pobjedi – dodao je Gaćinović

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 14:36