Gvardiola i Haland / -Фото: ЕПА
03/04/2024 u 12:29 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gvardiola: Haland je najbolji napadač na svijetu

Menadžer Mančester sitija odgovorio Roju Kinu na kritike upućene na račun norveškog fudbalera

Izjava Roja Kina, legendarnog kapitena Mančester junajteda, da Erling Haland igra na nivou igrača engleske četvrte lige nije prošla nezapaženo kod šefa stručnog štaba Mančester sitija Pepa Gvardiole.

Naravno, menadžer "građana" se zauzeo za svog napadača, rekavši da je Norvežanin najbolji centarfor na svijetu.

- Iznenađen sam što izjava dolazi od bivšeg fudbalera. Ne pada mi na pamet da se svađam s njim. To je kao da ja kažem da je menadžer druge ili treće lige. Nevjerovatno je kako ljudi brzo zaboravljaju. Probleme sa kojima se danas suočavaju igrači, današnji stručni komentatori prošli su kroz to u prošlosti - aludirao je Španac na činjenicu da se Kin, kao i ostali bivši fudbaleri zaposleni na engleskoj televiziji, suočio sa lošom formom i rezultatskom krizom.

- Propustili su šanse, promašili su hiljade i milione puta i naravno nije im bilo prijatno kada su zbog toga kritikovani - dodao je Gvardiola.

U trci za "Zlatnu kopačku" Premijer lige, Haland sa 29 golova na 35 utakmica i dalje ima prednost u odnosu na Dominika Solankea (Bornmut), Mohameda Salaha (Liverpul) i Olija Votkinsa (Aston Vila), koji su postigli dva gola manje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:50