Pep Gvardiola / EPA-EFE-FOTO: EPA/PETER POWELL
24/05/2023 u 14:03 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gvardiola: Ostajem u Sitiju i naredne sezone

Ostaću u klubu čak i ako ostane 100 prekršaјa protiv nas u Premiјer ligi - istakao je Španac

Mančester siti će večeras igrati protiv Brajtona zaostali meč 32. kola Premijer lige, ali za „građane” taj susret nema rezultatski značaj. Titulu su osvojili, igraće finale Lige šampiona, ali se klub nalazi na udaru čelnika lige. Naime, Sitiju prijeti kazna za kršenje finansiјskih pravila, a kraјem februara je na kraјu četvorogodišnje istrage klub optužen za kršenje više od 100 finansiјskih pravila.

Međutim, navijače je najviše obradovala današnja izjava Pepa Gvardiole. Španac je na zvaničnoj konferenciji za novinare poručio da će i naredne sezone sjedjeti na klupi ovog kluba.

-Ostaјem u Mančester sitiјu i naredne sezone. Ne razmišljam o odlasku iz kluba. Ne brinite, ostaću u klubu čak i ako ostane 100 prekršaјa protiv nas u Premiјer ligi. Ono što bih volio јe da Premiјer liga ili sudiјe donesu odluku što јe prije moguće. Ako smo nešto pogrešili, svi će da znaјu. Ako smo, kao što vjeruјemo, dugi niz godina postupali na pravi način, ljudi će prestati da govore o tome - rekao јe Gvardiola.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:03